آقا اصلن میخواند برند ها رو خراب کنند . این موضوع به من و شما فنی چه ربطی داره . سوال اینجاست به ما چه مربوط است . به سایت چه مربوط است . تمام اون دوستانی که سنگ این شرکت و اون شرکت رو به سینه میزنند همشون به نوعی ذینفع هستند . بعضی از افراد هم به علت تعصب بیجا کور کورانه خودشون رو قاطی این مسایل میکنند . مثل این میمونه که چون من MSI کار میکنم بیام طرفداری ماتریس رو بکنم . این و همه ما آی تی من ها میدونیم این شرکت هایی که دارند به عنوان نماینده فعالیت میکنند . هیچ وقت جایی نمیخوابند که آب زیرشون بره و هیچ وقت قانون مشتری مداری توی مملکت ما وجود نداره . به خدا اگر در یک کشور خارجی این دوستمون این مشکل رو داشت بدون برو برگرد براش اون کمپانی جنس رو عوض میکرد . اون که خودش تولید کنندست . حالا یک عده ادمی که مثلا اسمشون نماینده هستش نمیدونم چرا تعصبشون از خود تولید کننده بیشتره و میان الدوروم بلدوروم میکنند . و بعد کلماتی که جاش توی محافل سیاسی هستش نه اینجا . استفاده میکنند . فرافکنی / شایعه / دوستان اواژنگ اگر مشتری مداری بلد بودند باید همون اول به نوعی مشکل ایشون رو حل میکردند تا اینکه بیان متاسفانه با چند تا از دوستای خود ما دست به دست هم بدند و این موضوع رو به صفحه اصلی سایت برسونند تحت نام پشت پرده شایعه
من که واقعا واسه خودم تاسف خوردم . چون مطالب همین دوستانه خودم رو همیشه بی طرفانه میدونستم ولی الان فهمیدم که چی به چیه . و کی با کیه
سایت اصلا همچین حقی نداره به اندک بهونه ای بخواد سراغ اطلاعات شخصی افراد بره و عمومی منتشر کنه . به چه حقی ادرس ایمیل افراد رو شما مطرح کردید . واقعا بچه بازیه
من پیشنهاد میکنم یک انجمن خاله خاله بزنیم . دوستان برند خاله خاله بازی کنند . لابد فردا ادرس ایمیل من رو هم میزنید و من هم شدم فرا فکن از شمال شرق کشور . خوبه باز من دورم از دوستان مشکلدار
ولی خودتون با دسته خودتون یک اعتراض ساده رو به جنجال کشیدید . الان هم تو رو خدا جمع کنید این لکه ننگ رو که ابروی همه رو بردید با اینکارتون
Bookmarks